De man die in een aap veranderde.

Op een middag werd er door de vreemdelingen politie een arrestant binnengebracht. Deze man hadden ze aangehouden, omdat hij geen verblijfsvergunning had. Op het eerste moment merkte je niks bijzonders aan deze man, wij hadden wel het idee dat hij drugs gebruikte. Op de vraag of hij dit ook gebruikte, antwoordde hij af en toe gebruik ik wel eens wat. Het is dan onze plicht om een GGD arts te laten komen, die beoordeeld dan of hij medicatie zal moeten gebruiken om afkick verschijnselen te voorkomen.

Volgens de arts viel het allemaal wel mee, hij kreeg wel diazepam voorgeschreven,dit is een rustgevende medicatie. De volgende ochtend had ik dienst, mijn collega ging naar zijn cel om de man te vragen of hij zich wou douchen . Ik zelf stond bij de doucheruimte,mijn collega kwam er lachend aan en zei dat er een aap in de cel zat. Ik lachte hem uit en zei, dat het nodig tijd werd dat hij met de vut ging. "Je gelooft mij zeker niet "? Nee natuurlijk niet, nou kom maar kijken, en lachend ging ik achter hem aan naar de cel. Ik opende de celdeur, en zag dat de man op de grond zat en zich bewoog als een echte aap. Ook maakte hij de geluiden van een aap, het leek net echt. Wij hebben hem op de luchtplaats gezet, hij dacht echt dat hij een aap was.

Al gauw kwamen wij erachter dat hij paddo's had gebruikt. Dit is een werkzame stof uit paddestoelen, het uiterlijk is wit en de werking is hallucinogeen dit kan enkele uren duren. Hiernaast had hij ook nog DOB gebruikt, dit zijn tabletten van 1-3 mg. dit is ook sterk hallucinogeen en kan tot 30 uur duren. De risico's kunnen een dodelijke afloop hebben!

Klik hier wat drugs met je kan doen!

XTC